Laptops

Coreea de Nord este o bomba cu ceas !


Coreea de Nord este o boamba cu ceas !
 Consilierii guvernamentali îndeamnă China să se pregătească pentru un război nuclear cu efecte devastatoare.
   Afirmațiile observatorilor: Riscul conflictului de pe peninsula Coreeană este cel mai ridicat din ultimele decenii și că Beijingul trebuie să mobilizeze resurse pentru efecte negative.
  Avertizări: Beijingul, văzut odată ca un aliat cheie la Phenianului cu o influență asupra vecinului său, a pierdut controlul asupra situatei.

  Declarația lui Wang, fostul comandant adjunct al Regiunii Militare Nanjing: Este o perioadă extrem de periculoasă pentru China de nord-est care trebuie să mobilizeze apărarea în caz de război.

Coreea de Nord este o boamba cu ceas !

  China se pregătește pentru cel mai rău lucru !

Săptămâna trecută, Jilin Daily, ziarul oficial al provinciei care se învecinează cu Coreea de Nord, a publicat o pagina completă de sfaturi pentru rezidenți cu privire la modul de reacție pentru un eventual atac nuclear.
Între timp, la Națiunile Unite de la New York, secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a chemat China și Rusia să își intensifice eforturile de a opri programul nuclear al Phenianului.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!
   
                                                     Sursa - www.m.scmp.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail