Laptops

Adevarul despre - Homeless . Oameni fara adapost din California.


Adevarul despre - Homeless . Oameni fara adapost din California.
  În ciuda pieței bursiere record și a șomajului de 4,1% în SUA, utopia socialistă cunoscută sub numele de California, în zona Los Angeles se află o zonă de corturi în care se estimează că locuiesc peste 1000 de persoane.
  Zona de corturi se află de-a lungul răului Santa Ana, de-a lungul unui traseu de ciclism. Este o zona nesigură, plina de gunoaie și materii fecale.
  Pentru multi imigranți dar și cetățeni americani ajutorul oferit de stat este singura sursă de venit, suficientă pentru a-i determina să nu-și caute un loc de muncă.
   În SUA ajutorul social pentru o singură persoană este de 11.490 USD/an, pentru două persoane 15.510 USD/an, pentru trei persoane 19.530 USD/an, iar pentru o familie de 4 persoane ajutorul social ajunge la 23.550 USD/an. Beneficiarul de ajutor social din SUA primește hrana gratuit prin intermediul unui card bancar ce poate fi folosit doar în acest scop. Încălzirea și electricitatea le sunt subvenționate de către stat. Beneficiază de servicii medicale gratuite.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

                                              Sursa - www.zerohedge.com
                                                         www.youtube.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail