Laptops

Elitele - Controlul Alimentelor

 
Elitele - Controlul Alimentelor
 Daca controlezi alimentarea cu alimente, controlezi oamenii - Henri Kissinger

      Planul ONU de a eradica agricultura ecologica și de a distruge medicina alternativa, naturala.

      Cine controlează alimentele, cu alimente controlează oamenii, care controlează energia, poate controla un întreg continent iar cel care controlează banii, poate controla lumea. -  Henri Kissinger
 
  Codex Alimentarius ( în limba latina - Codul Alimentar ) reprezinta o colecție de standarde recunoscute la nivel international, coduri de practica, orientări și alte recomandări referitoare la alimente, toate acestea fiind făcute sub pretextul protecției și siguranței alimentare.

   Principalele obiective ale comisiei care a emis Codex Alimentarius sunt declarate ca fiind făcute pentru a proteja sănătatea consumatorului și de a asigura practici corecte în comerțul international cu alimente.  Dar  majoritatea oamenilor nu știu despre ce este vorba. Mass-media nu vorbește despre aceste lucruri.
  Punerea în aplicare a Codului Alimentar va face mai mult modului nostru de viata și sănătății noastre mai mult decât orice altceva.Tot ce cuprinde acest Cod Alimentar face parte din agenda Eugenia, fiind folosit pentru exterminarea populației, asa cum a fost descris pe pietrele din Georgia.
   Codexul este o agenție ONU care dorește sa controleze hrana în lume. Funcționează cu scopul de a distruge marea majoritate a populației a lumii. Cea mai mare parte a alimentelor existente pe piața sunt modificate genetic, 80% din alimentele pe care le consumam zilnic. Consumam alimente modificate genetic și tratate cu substante chimice de la Monsato.
   Ei sunt eugenisti nu agricultori. Supraviețuirea speciei noastre este în joc.

     Treziți-va !  Mafia globala dorește un genocid global prin otrăvirea alimentelor, a aerului, a apei, îmbolnăvirea populației prin vaccinuri etc...

    Cine nu vede acum ce se întâmpla nu se va trezi niciodată.  Planul global de exterminare a populației a devenit acum o conspirație deschisa și este vizibil.

    Am fost otrăviți cu fluor în apa, am fost jefuiți printr-un sistem financiar corupt, au fost duse razboie folosind minciuni, pentru a distruge și înrobi tari, dau legi pentru vaccinare obligatorie .

   


 
   

                                     SURSA - www.mydailyinformer.com
                                                    www.youtube.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail