Laptops

Fenomen ciudat la Statia Spatiala Internationala


Fenomen ciudat la Statia Spatiala Internationala

Un eveniment cu adevarat ciudat s-a întâmplat ieri 26.03.2018, unde  a apărut în jurul Stației Spatiale Internationale, o ceata  roșie.

 Câteva zile mai de vreme a avut loc un fenomen bizar în mai multe tari, unde zăpada a avut o culoare portocalie ciudata,  în Rusia, Bulgaria, Ucraina și Romania.

   Canalele de știri au anunțat ca aceasta culoare a zăpezii provine de la nisipurile din Sahara, care au fost suflate de către vânt. Dar nisipul din Sahara  nu a putut călători în spațiu, sa ajungă în jurul Stației Spatiale Internationale.
     Si atunci care ar fi adevărata sursa a acestui fenomen ciudat?
    Zapada de culoare portocalie

Fenomen ciudat la Statia Spatiala InternationalaIn anul 1950 Velikovski a publicat cartea World in Collision, în care susține ca o mare planeta, a trecut și interacționat cu pământul în vremuri istorice. 
    Aceasta planeta se numește Nibiru, care se presupune ca a sosit  în sistemul nostru solar în 2003 și ca la un moment dat pe Planeta Pământ, va apărea praf  rosu de oxid de fier, precum și nori masivi de oxid de fier de culoare roșie, acestea fiind unele dintre primele semne ale apropierii acestei planete. 

  Chiar dacă Planeta Nibiru este un corp ceresc ipotetic, ceva a cauzat apariția ceții roșii văzute în jurul Stației Spatiale.

Sursa - www.ufosightingshotspot.blogspot.ro
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail