Laptops

Coronavirus - Panica la nivel mondial din cauza unei posibile pandemii

Pandemie Mondiala

  Următorul val de atac împotriva umanității tocmai a fost dezlănțuit. 
   Așa-numitul „nou coronavirus” (2019-nCoV) se răspândește acum în China continentală, iar odată cu creșterea călătoriilor de Anul Nou chinezesc, rezidenții Chinei „exportă” virusul peste tot. 

   Cazurile confirmate au apărut în Taiwan, iar CDC a confirmat că cel puțin un pacient din Statele Unite a fost infectat și spitalizat (după ce a fost diagnosticat greșit timp de o săptămână, timp în care cel mai probabil a răspândit infecția către alții).

  

   Mai mult de 20.000 de persoane deja infectate în China, conform estimărilor

  Oficialii din domeniul sănătății din Mexic și Columbia afirmă că țările lor se confruntă cu primele lor cazuri de coronavirus mortal răspândit din China.


   Concluzia analizei prof. Ferguson:

Este probabil ca focarul din Wuhan al unui nou coronavirus să fie provocat substanțial de mai multe tipuri de boli respiratorii moderate sau severe decât cele raportate în prezent.

    Ceea ce pare evident din adaptarea rapidă a acestei tulpini virale - care a ajuns acum la „transmiterea de la om la om” - este că a fost conceput ca un sistem de arme auto-replicant pentru a atinge obiectivele de depopulare ale globaliștilor .

  Perioada îndelungată de incubație care pare a fi observată în prezent permite ca această tulpină virală să se răspândească în modul „stealth” , în mare măsură nedetectată până când sarcina sa este activă complet. Cu cât perioada de incubație este mai lungă, cu atât mai multe persoane sunt infectate și devin purtători tăcuți (care poate nici nu știu că sunt infectați).

  În prezent, se consideră că acest coronavirus are o rată de fatalitate scăzută, ceva mai mică de 5%. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba pe măsură ce tulpina virală se adaptează sau este modificată prin efectele transgenice care apar din expunerea la alte tulpini virale circulante. Cu alte cuvinte, tulpinile virale pot, în anumite cazuri, să-și recombine proteinele pentru a crea tulpini cu totul noi.

  Tot acest virus are nevoie să întâlnească o „sarcină utilă” mai mortală și să încorporeze acea secvență genetică în sine. 

   Umanitatea este acum sub o amenințare serioasă din cauza acestor biotehnologii proiectate. 

   Sunt complet rezistente la antibioticele cunoscute, ceea ce le face „ deoasebit de periculoase” , din cauza ca   nu există un tratament convențional cunoscut. Acest lucru va determina, în mod inevitabil, multe persoane să apeleze la argint coloidal, dioxid de clor, uleiuri esențiale și alte remedii naturale, deoarece medicina naturală ar putea fi singurul sistem de medicamente care poate opri aceste bioweapons proiectate prin intarirea imunitaiii organismului. 

   Cu toate acestea, ce remediu funcționează cel mai bine împotriva acestei tulpini, și dacă sunteți afectat de acest coronavirus, trebuie să solicitați imediat ajutor de la un medic naturopatic. Dacă CDC va pune mâna pe tine, probabil că te va priva de orice acces la medicină naturală în timp ce iau biopsii și probe de sânge, transformându-te într-un șobolan de laborator uman și închis  în conformitate cu regulile de carantină .

                                                                       SURSA - .www.naturalnews.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail