2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

Lista furnizorilor de e-mailuri sigure pe Dark Web în 2020

2

Deep Web Email

   Cautarea pe Dark Web este o luptă constantă de a găsi linii de încredere dezvoltate pentru comunicații sigure.
   Webul întunecat, sau web profund, este locul în care sunt domenii accesibile Tor, cu adresa URL .onion. Nu este faptul că găsirea de comunicații sigure pe Tor este o luptă, dar este greu de găsit linii private care  sunt conduse de o entitate cinstită. Mai jos am organizat o listă a furnizorilor de e-mailuri web sigure. Vă rugăm să rețineți că niciun furnizor de e-mail nu trebuie să fie considerat securizat, adică să folosiți întotdeauna criptarea și să vă mențineți  la cel mai înalt nivel de anonimat.
  Toți acești furnizori de e-mail sunt accesibile doar prin browserul Tor , un instrument de anonimat conceput pentru a ascunde identitatea utilizatorilor finali prin care se  cripteaza puternic comunicarea acestora, ceea ce face ca cei care folosesc rețeaua să fie anonimi. Tor este folosit de o serie de oameni, inclusiv jurnaliști, activiști, disidenți politici, ținte guvernamentale, denunțători, guvern și aproape oricine, deoarece este un instrument gratuit de tip open-source. 
    Tor oferă un sentiment de securitate în situații cu risc ridicat și este adesea o alegere printre țintele cu profil înalt. Cu toate acestea, mulți o folosesc zi de zi, deoarece asigură ascunderea identității perfect.
   Mai jos am enumerat e-mailurile care nu numai că sunt sigure, dar nu utilizează niciun tip de servicii terțe, inclusiv orice tip de scripturi Google, fonturi sau trackere ascunse. În lista de mai jos am mers mai departe și am lipit domeniul complet .onion pentru verificare și am adăugat un link la orice servicii care oferă și un portal clearweb. Cu toate acestea, toate comunicările trimise prin domenii de tip clearweb ar trebui să fie considerate nesigure, cu excepția cazului în care sunt criptate corespunzător, atunci totuși este discutabil.

Top 5 furnizori de e-mailuri Dark Web

Protonmail Tor Darkweb

1. ProtonMail - protonirockerxow.onion

Deși poate părea ciudat că un furnizor de e-mail exclusiv web neîntunecat ar fi numărul unu pe listă. Protonmail și-a câștigat corect locul cu ajutorul unor măsuri de securitate notabile și a unui portal web securizat HTTPS. 
    Protonmail și-a croit drum în partea de sus a listei pentru măsurile de securitate extinse pe care le folosesc în rețeaua lor. Singurul dezavantaj al Protonmail este că nu vă puteți înregistra cu o adresă .onion, făcând toate e-mailurile să devină domenii clearweb implicite.
Protonmail aplică mai multe măsuri de securitate pentru compensarea domeniului clearweb. Pentru începători, totul pe Protonmail este criptat end-to-end, o metodă care permite numai unui singur utilizator final să vadă conținutul. Cu toate conținuturile criptate de la capăt la sfârșit, numai dvs. vă puteți vedea e-mailul.
   În plus, Protonmail se asigură că își rulează e-mailurile într-un mediu cu cunoștințe zero. Adică, chiar dacă ar dori să citească comunicațiile dvs., nu ar fi capabil fizic, doar puteți debloca conținutul criptat.
Protonmail nu este securizat doar pe partea de software, ci și pe partea hardware. Pentru una, Protonmail operează în afara jurisdicției Elveției, o țară cu unele dintre cele mai puternice legi de confidențialitate de pe glob. Nu numai că operează în afara Elveției, dar dețin și operează tot propriul hardware. Conform Protonmail, utilizează servere strict dedicate pe care le dețin la centrele de date selectate împrăștiate în Elveția. Fără VPS sau servere partajate, Protonmail folosește strict hardware dedicat în țara în care își desfășoară activitatea.
Repere:
  • Totul a fost criptat
  • Cunoaștere zero
  • Hardware dedicat
  • Operează în afara jurisprudenței Elveției
  • Criptare simetrică pentru o comunicare sigură
  • Liber
: dezavantaje
  • Numai e-mailurile clearnet @ protonmai.com.
 O ultimă caracteristică excelentă despre Protonmail este faptul că vă permit să trimiteți cu ușurință e-mailuri criptate altor furnizori de e-mail siguri prin criptare simetrică. Vă permite să comunicați cu alții utilizând un e-mail sigur, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru clarificare sau să parcurgeți dificultatea de a cripta manual totul. În cele din urmă, aplică HTTPS pe domeniul lor .onion, o tehnică rară care este perfectă pentru a vă asigura că vizitați întotdeauna domeniul web oficial întunecat Protonmail.
  Unul de dezavantaj al Protonmail este că proprietarii nu sunt anonimi și operează o afacere reală. Protonmail nu va eșua și se va întuneca instantaneu, așa cum au făcut mai mulți furnizori de web-uri întunecate în trecut. În timp ce proprietarii rămân anonimi, multe dintre beneficii pot fi o povară imensă dacă compania decide pur și simplu să-și tragă dopul. Pentru a vă asigura că vizitați mereu site-ul oficial al site-ului web întunecat al Protonmail, consultați pagina Tor de pe domeniul lor clarweb: protonmail.com/tor

2. Torbox - torbox3uiot6wchz.onion

Torbox e-mail privat Darkweb Un furnizor destul de simplu este Torbox, un serviciu exclusiv TOR. Acest lucru înseamnă că nu se realizează nicio conexiune clearweb, făcând exclusiv acest darkweb de e-mail Dacă destinatarul nu utilizează un furnizor certificat Torbox, e-mailul nu va fi trimis, chiar dacă este compatibil cu darkweb. În prezent, Torbox acceptă e-mailuri către și de la lelantos.org, maskedmail.com, mail2tor.com, mailtor.net și safe-mail.net.
  Torbox este un e-mail strict Tor și nu are nicio intenție de a lansa un serviciu prietenos cu claritate în viitorul apropiat. Torbox este 100% gratuit și oferă 25 de megabyte la înregistrare și oferă mai mult spațiu pe disc pentru donații bitcoin. Toate datele de e-mail stocate pe servere sunt criptate datorită serverului în sine folosind partiții criptate.
  După cum sugerează și numele, Torbox este un e-mail exclusiv Tor, în care niciun antet de pachet sau e-mail nu va lovi vreodată claritatea.

3. Bitmessage - bitmailendavkbec.onion

  Bitmessage este un alt furnizor de e-mail gratuit, prietenos cu Tor și confidențial. Pe întregul domeniu, Bitmessage folosește un tip zero de urmărire sau reclame. Deși colectează câteva statistici despre serviciu, inclusiv cantitatea de utilizatori activi, numărul de e-mailuri trimise, numărul de e-mailuri primite și puține jurnalele serverului (IMAP, SMPT etc.), deși niciuna din aceste informații nu este identificată personal. .
  Pentru securitate Bitmessage folosește un sistem de transport care rulează în interiorul unei cutii de nisip, nu permite informațiilor să plece, cu excepția canalelor definite anterior. Datele de pe discuri sunt criptate și e-mailurile sunt efectiv șterse din sistem atunci când le ștergeți din cont. Deși serviciul este Tor-friendly, acesta nu este exclusiv de Tor și vă permite nu numai să vă conectați, dar să trimiteți și să primiți mesaje atât prin portalurile lor clare, cât și prin cele web închise.
  Cu toate acestea, un dezavantaj este că acestea necesită să verificați cu un serviciu captcha deținut de Google pe pagina lor de înregistrare. În afară de asta, tot conținutul este găzduit local.

4. Mail2Tor - mail2tor2zyjdctd.onion

Furnizor de e-mail TorIar ultimul serviciu gratuit care face ca cei mai buni 5 furnizori de e-mailuri de internet să fie întunecat sunt Mail2Tor, un alt e-mail exclusiv Tor.
Mail2Tor este accesibil doar prin rețeaua Tor, dar poate primi atât e-mailuri obscure, cât și e-mailuri clare, ceea ce face din aceasta o altă configurație dublă compatibilă. Site-ul este destul de minimalist și nu oferă o mulțime de informații în afara acestuia fiind un furnizor de e-mail doar Tor. Serviciul a fost în jur de destul de mult timp și a servit bine comunitatea Tor în timpul său.

5. Cock.li - cockmailwwfvrtqj.onion (NSFW)

   Deși numele poate suna ca cel mai serios furnizor de e-mail, nu este, dar un lucru de care le pasă este confidențialitatea. Cock.li este condus de o persoană care deține un număr de domenii NSFW și a decis să-l facă un furnizor de e-mail. Fiți avertizați, este posibil ca domeniul să nu fie sigur pentru muncă dacă alții sunt în jur.
   Deși este un nume stupid, este un furnizor de e-mailuri foarte real și cam la fel de transparent ca viitorul. Cock.li își face reclamă ca un e-mail gestionat de „un tip”, nu de o afacere și asta vine cu propriul set de avantaje. Unul dintre acestea este transparență completă sau cam la fel de clar pe cât vin.
    Pentru început, proprietarul Cock.li, pe care îl vom numi Vincent Canfield de acum încolo, are toate costurile lunare listate pe pagina principală. Chiar sub acest aspect, Canfield are un raport de transparență , publicând toate documentele legale pe care le primește și informații pe care este oricând nevoit să le dezvăluie.
Pe lângă transparență, oferă și un portal darknet, cockmailwwfvrtqj.onion și prezintă clar modul în care rulează mesajul său web. Să-i anunțăm pe toți că e-mailul este în mod nesigur și cum are el tehnic capacitatea de a citi e-mailuri, la fel ca aproape orice alt furnizor. În timp ce toate acestea pot părea un pic înfricoșătoare, Cock.li este un furnizor de e-mailuri foarte bine respectat în rândul vizitatorilor web obișnuiți.

Concluzie

     Atunci când aveți de-a face cu e-mailul pe web-ul întunecat, trebuie să fiți extrem de prudenți, deoarece e-mailul este un serviciu serios care trebuie gestionat în mod corespunzător. Dacă comunicațiile dvs. se încadrează în mâinile greșite, acestea pot fi critice și chiar pot costa unii viața lor în alte țări.
   Confidențialitatea prin e-mail este o problemă serioasă și nu trebuie luată ușor. Inbox-ul dvs. deține nu numai interesele comune, dar și informațiile extrem de private, iar dacă lucrați pe web-ul întunecat, este probabil și mai sensibil. Iar găsirea unui furnizor care poate oferi comunicații sigure este ceva greu de încredere, mai ales atunci când lucrează pe web-ul întunecat, deoarece multe agenții guvernamentale doresc să anonimizeze utilizatorii Tor.
      În timp ce Proiectul Tor continuă să lupte împotriva valurilor guvernamentale, acestea sunt câteva e-mailuri care pot combate și supravegherea în masă. Asigurați-vă că vă mențineți securitatea operațională (Open Source)  la nivel înalt de apărare atunci când utilizați orice furnizor de e-mailuri .

Labels: ,

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s