Laptops

Lumea se confruntă acum cu cea mai grea criză din istoria modernă

Financial Crisis

   Egon von Greyerz:  Acesta este!           Petrecerea s-a terminat. 
     Lumea se confruntă acum cu cea mai gravă încetinire economică și socială din Modern Times (secolul 18). Intrăm acum într-o perioadă de criză globală care va schimba lumea pentru foarte mult timp.
   Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză pentru oamenii care au studiat istoria.   Mulți alții au avertizat și ei, dar din moment ce mass-media nu vorbește niciodată despre excesele din lume sau despre riscuri, 99,9% dintre oameni sunt total nepregătiți pentru ceea ce urmează.
  
  Scăderea de 14% a bursei  Dow  30  săptămâna trecută și o scufundare similară pe multe piețe din întreaga lume este doar începutul.   I-am avertizat pe investitori despre această prăbușire a acțiunilor din ultimele săptămâni. 
     În articolul meu din 26 ianuarie, am scris despre „Colapsul stocurilor și majorarea aurului iminentă” și din nou pe 9 februarie, am spus „Criza va propulsa stocurile de aur și de scufundare”. 
   Saptamana trecuta am vazut inceputul prabusirii stocului cu o scadere de 4.000 de puncte in Dow. .
   În mod fundamental, a fost clar de ceva timp că stocurile și economia mondială se află la sfârșitul unei piețe de tauri.   Căderile din ultima săptămână a  confirmat că petrecerea s-a terminat și că începem acum o piață de urs laic, care va afecta lumea  ani buni și poate de zeci de ani .

   
Economic collapse


CORONAVIRUS NU ESTE CAUZA .....
    Investitorii leagă în mod evident prăbușirile bursiere de Coronavirus, dar trebuie să ne amintim că virusul nu este cauza căderilor, ci doar catalizatorul. Stocurile din întreaga lume au fost supraevaluate pe mai multe criterii de ceva timp.

   Majoritatea oamenilor din ziua de azi nu sunt îngrijorați de stocuri, ci de coronavirus. Cei mai mulți dintre noi nu   înțelegem, deoarece autoritățile din întreaga lume suprimă adevărul atunci când vine vorba de un număr de infecți și de victime. China pare să nu fi spus niciodată adevărul despre virus și multe țări și-au urmat exemplul.
  Pandemia se răspândește exponențial și poate dura 3-4 săptămâni înainte de a izbucni din momentul în care sunteți infectat. În acea perioadă, fiecare persoană infectată poate întâlni multe sute de oameni. În Italia, de exemplu, nu au existat cazuri în urmă cu câteva zile și a sărit la 150  în câteva zile, iar acum se raportează că 1690  au prins boala.
   În Elveția sunt raportate doar 27 cazuri, dar care se vor multiplica rapid. Toate evenimentele publice din Elveția cu peste 1.000 de persoane au fost interzise. Salonul Internațional de Autovehicule de la Geneva, care va începe luni, a fost anulat ...
   Închiderea tuturor fabricilor, birourilor, școlilor, magazinelor, căilor ferate, cinematografelor etc. va paraliza țările și economia mondială. Nu m-ar surprinde dacă în cele din urmă guvernele le spun oamenilor să continue fara  să intre  în carantină toată lumea. Dacă rata mortalității este, în medie, nu mai mare de 2%, acesta este un risc calculat de către autorități.
   Închiderea totală a țărilor și a producției, ceea ce duce la lipsa de alimente și medicamente, probabil va omorî mai multe persoane în timp decât virusul însuși.
   În mod clar, băncile centrale vor accelera în curând tipărirea banilor, iar cele care pot, precum SUA, vor scădea ratele. Acest lucru ar putea crea o respingere a acțiunilor în linie.   Dar, de data aceasta, imprimarea banilor va avea doar un efect foarte scurt.

                                 SURSA - www.kingworldnews.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail