Laptops

Marea dezlănțuire continuă.


Apocalipse Coronavirus

 În încercarea de a conține pandemia Covid-19, președintele Statelor Unite  tocmai a anunțat o interdicție de călătorie de 30 de zile între SUA și Europa ,  super-bogații pleacă spre buncărele de dezastre , iar NBA  tocmai și-a suspendat sezonul. .   

  Acesta este un nivel de perturbare pe care lumea nu l-a văzut de generații. 
  Lucrurile obișnuite care făcuseră parte din rutina întregii vieți nu vor mai fi disponibile. 

   Ajungem într-un punct din istorie în care singurul model de încredere este dezintegrarea tiparelor.  

   Această mare schimbare va continua, în multe moduri sălbatice și neașteptate. Și lucrurile vor continua să devină mai ciudate.
Toate problemele umanității sunt rezultatul modelelor noastre de condiționare colectivă de-a lungul istoriei. Acolo unde există o întrerupere a modelului, există posibilitatea unei divergențe a modelului. Acolo unde există schimbare, există lacune. 

  Teama de coronavirus provoacă opriri la scară globală cum nu am mai văzut. Aproape orice eveniment sportiv important la care te poți gândi a fost fie anulat, fie amânat, școlile și universitățile țin studenții la distanță, turismul global se prăbușește, bisericile sunt închise, conferințele și festivalurile sunt scoase din calendar, întreprinderile solicită muncitori care lucrează de acasă și chiar Disneyland este închis. 
   În ultimele câteva zile, valul de închideri și anulări a devenit o avalanșă și toate stilurile noastre de viață vor fi modificate dramatic pentru viitorul prevăzut.

  În primele zile, o mulțime de oameni se bucură de această „vacanță gratuită”.   La urma urmei, ceea ce copilul nu se bucură de timpul liber de la școală și există o mulțime de americani care savurează oportunitatea de a lucra de acasă.


  Însă, pe măsură ce săptămânile trec și economia se oprește, această „vacanță liberă” va începe să evolueze într-un spectacol de groază.

  Cu cât se răspândește mai mult acest coronavirus, cu atât vom vedea restricții asupra interacțiunii umane în întreaga lume occidentală și asta are implicații foarte grave.

  Din păcate, viața nu o  să revină la normal, în curând.   Numărul de cazuri confirmate continuă să crească într-un ritm exponențial, iar cei care se infectează acum vor putea infecta pe altii  in  săptămânile următoare. 

  Așadar, cât timp va fi până să se termine sfârșitul acestei pandemii?
Vor fi luni?
Ar putea fi ani?
Nu uitați, pandemia de gripă spaniolă a durat din ianuarie 1918 până în decembrie 1920.

  Wall Street începe să înțeleagă realitatea cu care ne confruntăm . Joi, am asistat  la cea mai mare prăbușire  la nivelul pieței bursiere intr-o singură zi din istoria americană. 
    Media industrială Dow Jones a scăzut cu 2.352 de puncte și asta a zdrobit „vechiul record” de 2.013 puncte care tocmai a fost stabilit luni. În general, Dow a scăzut cu 9,99 la sută, iar aceasta a fost cea mai mare scădere procentuală de la prăbușirea de pe piața bursieră din 1987.
  Incredibil, stocurile europene s-au agravat și mai mult joi. De fapt, a fost  cea mai proastă zi  pentru piețele bursiere din Europa.

  
                                          SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail