Laptops

Lucruri alarmante despre CORONAVIRUS

Pandemic Corona

  Iată lucrurile foarte alarmante pe care oamenii de știință au descoperit-o despre acest coronavirus ...   Cea mai mare criză de sănătate publică din vremea noastră continuă să se agraveze. Numărul de decese global se apropie rapid de 20.000, iar  aproximativ o treime din lume  se află în prezent într-un fel de ordin de închidere. 
   Acest lucru va fi absolut devastator pentru întreaga economie globală. In  Statele Unite, răspândirea acestui virus continuă să urmărească o traiectorie care este foarte asemănătoare cu ceea ce am asistat în Italia.  La această oră, cifra oficială a deceselor în Statele Unite este de până la 782 și doar 378 de victime s-au „recuperat” oficial. 
   Dar, desigur, marea majoritate a celor 54.867 de cazuri confirmate nu vor ajunge la o vindecare  finală pentru destul de mult timp. Din păcate, este probabil ca numerele pe care tocmai le-am împărtășit să fie mult mai mari cu cât cei mai mulți dintre voi citesc acest articol. 
    Aceasta este o situație de urgență națională deplină și o mulțime de oameni afară încă nu iau foarte în serios această criză.
  Acesta nu este un virus obișnuit. Se mută de la o persoană la alta cu o ușurință incredibilă și se schimbă rapid. De fapt, tocmai a fost anunțat că oamenii de știință din Islanda „au descoperit 40 de mutații ale coronavirusului” ...
Oamenii de știință din Islanda susțin că au găsit 40 de mutații ale coronavirusului, ceea ce a lăsat lumea strânsă de frică.
Mutațiile au fost descoperite analizând tampoanele de pacienți cu COVID-19 din Islanda, unde până în prezent au fost raportate aproape 600 de cazuri.
Folosind secvențiere genetică, cercetătorii au identificat câte mutații a acumulat virusul.
  Această descoperire poate ajuta la explicarea motivului pentru care vedem rate de deces mult mai mari în lumea occidentală decât în ​​Asia.
 Între timp, un profesor din Regatul Unit avertizează că o persoană care are virusul poate infecta  „până la 59.000 de persoane” ...
Un specialist în terapie intensivă a descris modul în care o persoană cu coronavirus ar putea infecta până la 59.000 de alte persoane - deoarece virusul este mai mult de două ori mai infecțios decât gripa.
 Dr. Hugh Montgomery, profesor de medicină de terapie intensivă la University College London, a explicat modul în care virusul poate fi transmis de la o persoană la mii, în timp ce el le-a propus  britanicilor să acorde atenție sfaturilor privind distanțarea socială.
  Anterior, ni s-a spus că cineva poate răspândi COVID-19 timp de multe zile înainte de a începe chiar să prezinte simptome.
  Acest lucru face ca acesta să fie „virusul furt” perfect pentru a provoca o pandemie globală îngrozitoare.
  Și după cum am discutat în articolele anterioare, nici măcar nu trebuie să întâlnești pe cineva cu virusul pentru a te infecta.
  De fapt, oamenii de știință au descoperit acum că acest virus poate rămâne pe suprafețe  "până la 17 zile" ...
Cercetătorii au făcut  un lucru uimitor să descopere că o formă a coronavirusului poate dura mai mult de două săptămâni pe diferite suprafete.
 Urmele de noi coronavirusuri au fost găsite pe vasul de croazieră Diamond Princess pe suprafețe din cabine unde au rămas persoane infectate cu virusul, timp de până la 17 zile după ce au plecat, potrivit unui studiu lansat luni împreună cu Centrele pentru controlul bolilor. și Raportul săptămânal al Morbidității și Mortalității Prevenției.
Știu că aceste informații sunt greu de luat  in considerare .
Dar este absolut critic să înțelegem cu ce avem de-a face.
  La fel ca în altă parte, sistemul  de asistență medicală  din SUA este pe cale să fie complet copleșit. 
  Cu siguranță, ar trebui să sperăm că măsurile de „distanțare socială” care au fost puse în aplicare vor ajuta la „aplatizarea curbei”, dar chiar dacă se va întâmpla, avem încă o luptă foarte lungă în fața noastră.
  În unele țări care au presupus „conținut” virusul, începem deja să vedem o renaștere uimitoare în cazurile în care oamenii readuc virusul din alte zone.
  Expert după expert ne-a asigurat că cea mai mare parte a populației din SUA va prinde în cele din urmă COVID-19, iar dacă te lovește cu adevărat greu va fi un calvar de coșmar pe care nu îl vei uita niciodată .
 Ca atâția alții, aș dori ca această pandemie să nu se fi întâmplat.
 Dar este aici și trebuie să ne ocupăm de asta.
  Conform unui sondaj care tocmai a fost realizat, 19 la sută dintre americani cred că ar putea avea deja virusul. 
 Atâția oameni de acolo s-au înfuriat cu adevărat, dar acesta este un moment în care trebuie să lucrăm împreună și să tragem în aceeași direcție. Aceasta este cu adevărat o mare provocare pentru această generație și cu ajutorul lui Dumnezeu putem trece prin ea.

                                                   SURSA - www.theeconomiccollapseblog.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail