Laptops

Ghilotine inteligente plasate in taberele FEMA

Smart Guillotines

Ghilotine  „inteligente” plasate în taberele de internare FEMA (video)


  Un avion de marfă C-17 al Forțelor Aeriene din Statele Unite a ajuns la Baza Forțelor Aeriene Andrews încărcat cu lăzi de ghilotine „inteligente”, spune o persoană din interiorul Casei Albe care vorbește în condiții de anonimat.


   Ghilotinele avansate din punct de vedere tehnologic, a spus el, sunt fabricate la Beijing si au fost  transportate exclusiv la bazele aeriene americane. Apoi, militarii distribuie ghilotinele în lagărele FEMA la nivel național.

   El a spus că proiectul de ghilotină inteligentă a fost comandat în 2011, la solicitarea fostului președinte Barrack Hussein Obama, care a sperat, în timpul mandatului său, să declare legea marțială  și să utilizeze aparatul mortal împotriva patrioților și luptătorilor pentru libertate, care au contestat agenda guvernului său mondial. Ghilotina, a adăugat el, este metoda ideală de execuție pentru insuflarea fricii în rândul maselor.  

    

  Ghilotina a câștigat popularitate în timpul Revoluției Franceze. Dispozitivul este format dintr-un cadru înalt, vertical, în care o lamă ponderată și înclinată care este ridicată în sus și suspendată.

  Persoana condamnată este fixata în partea inferioară a cadrului, poziționând gâtul direct sub lamă. Lama este apoi eliberată, pentru a cădea rapid și a decapita cu forță victima cu o singură miscare curată, astfel încât capul să cadă într-un coș de dedesubt. Ghilotina inteligentă păstrează designul de bază, adăugând în același timp mai multe progrese științifice.

  De exemplu, tetiera are senzori de mișcare și plăci de presiune care detectează prezența unui gât uman. 

 

  Nu este nevoie de operator; un computer decupleaza și retrage o lamă de titan cu greutate, ascuțită de brici, care, a spus sursa noastră, poate tăia câteva sute de capete cu o singura ascuțire.


 Mai mult, ghilotinele inteligente folosesc scanare biometrică, inclusiv tehnologie de recunoaștere facială pentru a exonera persoanele plasate greșit pe ghilotină pentru executare.


  După ce Obama a părăsit funcția, FEMA și Departamentul de Securitate Interioară au menținut viu proiectul de ghilotină inteligentă, folosind fonduri enorme și bani negri ai proiectului pentru a finanța  mii de dispozitive . 

  FEMA le-a comandat chinezilor, a adăugat sursa noastră, deoarece agenția „s-a simțit vinovată” pentru utilizarea produselor Made-in-America pentru a-i executa pe americani. În plus, versiunile chinezești sunt mai puțin costisitoare


  

  Transportul de la Andrews AFB - peste 500 de ghilotine inteligente - au fost distribuit pe calea ferată către zona FEMA șase, o zonă cuprinzând Texas, New Mexico, Louisiana, Oklahoma, Belgrad și Arkansas, în principal state „roșii” care ar putea rezista la o declarație de drept marțial sau o incursiune militară împotriva poporului american.


  „Obiectivul principal al FEMA este pe Texas. Toate privirile asupra Texasului. Dacă va exista o insurecție publică, ei știu că liniile de luptă vor fi în zori în Texas. Ei știu că comunitatea de patrioți este densă în Texas. De aceea, Texas primește mai multe dintre aceste ghilotine inteligente decât orice alt stat. Prima grevă a FEMA va avea loc în Texas, a spus sursa noastră.


   
                                                       SURSA - www.amg-news.com


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Ghilotine inteligente plasate in taberele FEMA

Ghilotine  „inteligente” plasate în taberele de internare FEMA (video)   Un avion de marfă C-17 al Forțelor Aeriene din Statele Unit...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail