Laptops

Putin atenționează poporul american să fie atenți la tehnologia inteligentă

Putin atenționează poporul american să fie atenți la tehnologia inteligentă
Tehnologia inteligentă este un instrument utilizat de "Noua Ordine Mondială" pentru a controla și manipula masele, iar noi trebuie să fim foarte precauți , cu privire la modul în care permitem tehnologiei inteligente să fie folosită în viața noastră.
"NWO proiectul de supraveghere constă în faptul că consumatorii au fost păcăliți să plătească din propriile buzunare pentru dispozitivele care ii spionează pe ei și familiile lor", a declarat Putin.


Samsung a recunoscut că televizoarele sale inteligente ascultă și înregistrează fiecare cuvânt al clienților lor.

Google, de asemenea, în tăcere stochează tot ceea ce spui la o serie de Device-uri. Deși ei susțin că această  "caracteristică " este un mijloc de a furniza mai multe rezultate precise și nu oferă înregistrări agențiilor guvernamentale. Dar avand in vedere ca guvernul britanic a făcut dintr-o dată istoria internetului accesibil tuturor cetățenilor la agențiile guvernamentale lasă un semn și mai mare de întrebare.
 Televizoarele și frigiderele sunt cele mai comune aparate, care au încorporate tehnologii inteligente de internet.
Telefonul mobil este un computer care poate efectua apeluri. Toate aceste calculatoare pot fi folosite pentru a spiona cetățeni creduli. Și lista aparatelor aparent inocente câștigă popularitate si un mare interes de a le achiziționa, deși pot fi folosite pentru a ne spiona. Lista aparatelor inteligente este în continua creștere și nu cred ca este cazul să fie enumerate.
 Adevărul începe să iasă la iveală!
Aparatura inteligentă de uz casnic poate să fie  conectată la Internet la domiciliu și consumatorii vulnerabili încep să cunoască adevărul.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail