Laptops

Cazurile confirmate de coronavirus urcă la 481

     
China, Hong Kong, Macau
  Cazurile confirmate de Coronavirus urca la 481, pe masura ce focarul se raspandeste in Macau si Hong Kong.

   Pe măsură ce virusul se răspândește pe continent, oficialii de sănătate din Hong Kong au confirmat că primul caz de coronavirus a fost detectat în Regiunea Autonomă Specială. 

  Potrivit SCMP , pacientul un bărbat a ajuns marți la Hong Kong într-un tren de mare viteză de la Wuhan, orașul chinez din centrul focarului.  S-a descoperit că are febră când a ajuns la o stație de cale ferată din West Kowloon .  Emisiuni de televiziune locale au arătat că pacientul încă fără nume este dus de la Queen Elizabeth la Spitalul Princess Margaret, unde se află Centrul de Boli Infecțioase al Autorității Spitalului. Câțiva lucrători din domeniul sănătății purtând echipament de protecție puteau fi văzuți împingând pacientul pe o targă.
  Se pare că virusul a ajuns la Macau, care a confirmat  primul caz miercuri, potrivit SCMP . În mod alarmant, având în vedere că Macao este una dintre cele mai populare destinații pentru sutele de milioane de turiști din continent care doresc să călătorească pentru vacanța de Anul Nou Chinez în această săptămână. 
  Virusul s-a răspândit deja în orașele chineze, inclusiv Beijing și Shanghai, precum și în SUA, Australia, Coreea de Sud, Thailanda, Japonia și nu numai.
 In China pe lângă regiunile autonome, virusul a mai fost confirmat în cel puțin 13 provincii chineze.

                                                      SURSA - www.zerohedge.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Blog Archive

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail