2 Cellos 2018 2020 aeroport Africa AI Algeria America Latina Antarctica antispy argint arme ASIA asteroid Atlanta aur bioweapon bitcoin Bitconnect Blockchain bombardiere Brazilia Buenos Aires Bunker bursa CA CA Anomalies caderea bitcoin California carantina Carmen Dan cazuri CDC CEO CEO-uri China Clearview climatice Cobra Coinhive colaps collapse Conspiratii Coreea de Nord corona coronavirus corporatii Cospiratii Covid-19 criza cryprocurrency crypto-curency cryptocurrency Cryptodollar cyptocurrency Dark Web depresie Dezastre naturale diferenta dosarele x Dr. John V. Milewski economic collapse Economice Egon von Greyerz elita Ethereum evacuare Evenimente Extraterestri Extraterestrii Ezfly Falcon 9 FEMA Filme financiar FMI Focar Georgia Germania Ghilotine globala Globalisti Gucci Guillotines hack hackeri Hackread.com hallowen hegemonia holograma Homeless Huanggang Ialia incendii Internet inundatii de namol Iran Israel Istorie Italia Jeff Bezos justiție Kali khazara Koreea lacuste Lagos Lasere Linux Litecoin locuita Lombardia Los Angeles luna mafia Maryland masoni Meritocrația Ministru Missouri Mistere Mistere adevarate Mobile Morgue moda mud flood MWO New jersey New York Nigeria noi Nord Koreea nuclear NWO NY coronavirus Oceane ONU Oregon pandemie Peninsula Pentagon peste spada Petersburg petrodolar petrol Phenian Politice predictii programul PSS Putin Q Qarantine rachete razboi razboi Rusia Recomandate Reptilieni resetare monetara Retele de socializare Roland Bernand Rotschuld rusesti Rusia Russia Samart Samsung Electronics sanctiuni Sankt Sars-Covid-19 sateliti schimbari science fiction Seattle secret Seriale turcesti serviciile secrete sf Shutdown siberia Siri Soleimani SpaceX Spania spatial spy Starbucks Stiinta Stiri SU-34 SUA Sua razboi Știri The x-files Turcia Turkey UN Uncategorized US valuri pe luna Valuri uriase Venezuela Videoclipuri Vietnam Virginia virus war Washinghton Wuhuan Wuhuan-400 ww3 x files Zapata

Asigurări RCA ieftine!

Dragoste si Secrete Rezumate

?

"Se simte ca sfârșitul lumii": al treilea oraș chinez este închis.

2

Ezhou

  Un al treilea oraș din China intră în blocaj, în timp ce oficialii luptă pentru a opri răspândirea mortalului nou coronavirus care a ucis 17 si a lăsat mii de oameni grav bolnavi și potențial infectați. 
   Evenimentele majore de Anul Nou Chinezesc de la Beijing au fost anulate, autoritățile din Ezhou au închis stațiile de tren, iar Huanggang a anunțat că va suspenda autobuzele și trenurile publice,  și va ordonarea cinematografelor și a cafenelelor de internet să își închidă ușile.
    Dezvoltarea vine pe măsură ce Wuhan - orașul din centrul focarului - rămâne în blocaj, cu toate zborurile de intrare și ieșire anulate, rezidenților le este interzis să plece in timp ce se desfasoara  scene de haos , familiile disperate luptă pentru aprovizionarea cu alimente. 
Coronavirus

   Cifrele oficiale arată că aproape 600 de pacienți au fost doborâți de boală - dar oamenii de știință au avertizat ieri ca peste 10.000 de persoane ar  putea fi infectate doar în Wuhan. Experții au spus că acest virus este asemănător cu SARS care există deja în Marea Britanie. Alții au spus că niciun virus nu s-a răspândit atât de repede de la SARS în 2003. 
   Oficialii chinezi dezinfectează străzile și parcurile întregi cu nori de gaz și au apărut imagini de corturi de carantină pe marginea drumului, ridicate în grabă pentru a izola cazurile suspecte. Un rezident a declarat pentru BBC că atmosfera din oraș se simțea ca „sfârșitul lumii”.
  Singapore a anunțat astăzi primul său caz confirmat de coronavirus, ceea ce înseamnă că acum s-a răspândit în opt țări, inclusiv în SUA. Oficialii din domeniul sănătății europene se tem că virusul niciodată văzut  va ajunge pe continent, Marea Britanie și alte țări fiind deja în alertă ridicată. 
  A fost dezvăluit astăzi că un bărbat american infectat cu virusul mortal  a intrat în contact strâns cu cel puțin 16 persoane înainte de a fi izolat. 
  Potrivit oficialilor din domeniul sănătății, bărbatul fără nume din statul Washington, care are 30 de ani, nu a fost diagnosticat decât luni, 20 ianuarie - la cinci zile de la întoarcerea din China.   
  Organizația Mondială a Sănătății se confruntă cu presiuni crescânde pentru a declara criza o situație de urgență pentru sănătatea publică, așa cum a făcut-o în trecut pentru Ebola și Zika. Șefii de sănătate se vor întâlni din nou mai târziu astăzi pentru a emite un verdict final.   
  Comisia de sănătate din Wuhan a declarat că orașul „asistă la o tendință în creștere rapidă a pacienților cu febră”, iar spitalele se confruntă cu deficiențe de paturi din cauza virusului, care încă nu este inca numit. 
  Noaptea trecută, miniștrii guvernului britanic au ordonat oprirea zborurilor din Wuhan și au luat măsuri extraordinare de a pune în carantină efectiv pasagerii din China.
  Virusul, care poate provoca pneumonie, este prost înțeles. Oamenii de știință se tem acum că s-ar fi putut răspândi la oameni de la șerpi sau lilieci. 
   Un profesor a avertizat ieri că focarul are o rată de deces similară pandemiei globale gripale spaniole din 1918, care a continuat să ucidă peste 50 de milioane de oameni. Datele sugerează că două din 100 de persoane care prind virusul vor muri.

                                                               SURSA - www.dailymail.co.uk
Labels:

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus]

Menu F

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s