Laptops

Coronavirus SUA - Primul deces raportat in America Latina. Italia. Actualizari

Actualizari Covid-19 SUA
 • 21 de cazuri confirmate la bordul navei „Grand Princess”
 • Primul deces raportat în America Latină
 • 2 duzini de turiști americani in carantina pe vasul de croazieră
 • Illinois confirmă al șaselea caz, închide școlile din Chicago
 • Coreea de Sud raportează 367 de cazuri noi, ridicând totalul  la 7.134
 • US Marine din Virginia a contactat  coronavirusul
 • San Francisco confirmă șase noi cazuri
 • Italia pune in carantină jumătate din țară (zona de nord)
 • Columbia Britanică confirmă șase cazuri
 • Orașul carantinelor din Spania
 • Primul caz în Washington DC
 • Numărul de decese din SUA lovește 19 ca două cazuri în WA.
 • Cazurile din New York au ajuns la  76
 • Australia raportează a treia moarte


  Deși coronavirusul s-a răspândit mai lent pe clima mai caldă a Americii Latine, prima fatalitate legată de Covid-19 pe continent tocmai a fost raportată de ministerul de sănătate din Argentina.

 • ARGENTINA CONFIRMĂ PRIMA MOARTE ÎN  AMERICA LATINA A PACIENTULUI DIAGNOSTICAT  CU CORONAVIRUS - DECLARAȚIA MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII

   În altă ordine de idei, Washington Post relatează că două zeci de turiști americani sunt in carantina  pe o navă de croazieră din orașul egiptean Luxor. 
  
   Oficialii de sănătate din Egiptina au confirmat sâmbătă 33 de cazuri noi de virus.

    Oficialii canadieni au confirmat șase noi cazuri de virus în Columbia Britanică sâmbătă, aducând totalul de cazuri în Canada la 57.
  Două dintre noile cazuri au fost pasageri pe vasul de croazieră Grand Princess, care au călătorit între 11 și 21 februarie, a declarat Adrian Dix, ministrul sănătății și Dr. Bonnie Henry, ofițerul provincial de sănătate din Columbia Britanică, într-un comunicat de presă sâmbătă.

 Oficialii de sănătate ai statului Washington au confirmat încă 2 decese, ridicând numărul de decese din SUA la 19.
 • RAPORT SEATTLE   13 CAZURI DE  CORONAVIRUS NOi; TOTAL LA 71
 • TOTAL 15 DECESE  RAPORTATE  de Judetul SEATTLE 
Iată o hartă actualizată a cazurilor din SUA, cu amabilitatea Washington Post .

 
Seattle Covid-19 Map
 Italia a anunțat că  numărului de noi Cazurile din țară au explodat cu 1.247 lovind un total de 5.883, guvernul federal a plasat întreaga regiune a Lombardiei, provincia cu cele mai multe infecții cu coronavirus italian, în blocaj.   


  Guvernul a elaborat un decret (care probabil va fi anunțat în această seară la Roma) în timpul unei sesiuni de lucru de urgență care va închide, potrivit rapoartelor, toate stațiunile de schi, muzeele și alte atracții culturale și - cel mai important - ordinele ca nimeni să nu intre sau părăseasca  regiunea Lombardiei, precum și alte 11 provincii din nordul și centrul Italiei.
  Guvernul italian a făcut presiuni pentru intensificarea controalelor, deoarece călătorii care vizitează Italia au transportat virusul în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, chiar și în America de Nord și de Sud.
  Uimitor, blocarea va dura până pe 3 aprilie, adică timp de aproape o lună, cea mai productivă regiune a economiei italiene va fi închisă efectiv.

  Deși Coreea de Sud este considerată pe scară largă cel mai mare focar din afara Chinei, Italia a raportat 233 de decese, cel mai mare număr de decese în afara Chinei și Iranului.

  În alte părți din Europa, autoritățile medicale din mica insulă mediteraneană a țării din Malta au ridicat numărul persoanelor cu coronavirus la trei, după ce și părinții fetei infectate au fost pozitivi pentru prima dată.
  De asemenea, Iranul a raportat un salt de peste 1.200 de cazuri de infecții la un total de 5.823.
  Un informatician care a modelat harta focarelor  din  întreaga lume a declarat că răspândirea Covid-19 in  Italia  a produs „una dintre cele mai alarmante topuri pe care le-am văzut vreodată”.


                                                           SURSA - www.blogger.com
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail