Laptops

General iranian: Coronavirusul este o armă artificială artificială

Iran coronavirus

   Un lider militar iranian a sugerat că coronavirusul nu este o boală care apare în mod natural și că este un bioweapon artificial cultivat și eliberat împotriva Chinei și Iranului de către un „stat ostil”.


   Generalul de brigadă Gholam Reza Jalali, un ofițer iranian responsabil de Organizația de Apărare Civilă a țării a susținut marți că:


„Un studiu al consecințelor virusului în ceea ce privește taxele sau amploarea epidemiei și tipul de propagandă mediatică asupra acestei probleme, care are drept scop creșterea fricii și a panicii în rândul oamenilor, întărește speculațiile că un atac biologic a fost lansat împotriva Chinei și Iranul cu obiective economice. 
  Sugestând cu tărie că virusul este un bio-atac al SUA, Jalali a  declarat  Agenției de știri Iran Fars, presei de stat, că încearcă „investigații de laborator și compararea genomului virusului primar și a noilor genomi” pentru a-i confirma teoria.
  Iranul a fost acuzat că a acoperit întinderea reală a focarului în granițele sale. În momentul scrierii, acesta a înregistrat oficial doar 92 de decese din 2.922 de cazuri, dar aceste cifre sunt semnificativ mai mici decât ceea ce  sugerează rapoartele și sursele  independente ale  grupurilor disidente din țară . Numărul real de decese este considerat a fi în sute sau mii mari.

  Filmele încărcate pe YouTube de către grupurile disidente au scopul de a arăta oamen care se prăbușesc pe străzile Teheranului din cauza  virusului și amintesc de videoclipurile anterioare din China:                  


  BBC a publicat imagini despre care se spune că sunt  originare din Iran, arătând sute de cadavre în saci la o morga locală din Qom. 
    Corespondentul de la Mideast, Joyce Karam, a comentat că  „Dacă acestea sunt confirmate ca fiind de  Corona așa cum susțin videoclipurile,  numărul morților este mai mare decât susține guvernul.”


                                                        SURSA -www.zerohedge.com 
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail