Laptops

Italia pune in carantina 16 milioane de oameni

Iatalia Carantina

  - Italia urmează să blocheze cel puțin 16 milioane de oameni în regiunea Lombardiei și în alte 11 provincii (state) din nordul și estul țării.
  Carantina obligatorie va dura până la începutul lunii aprilie.
  Escaladarea dramatică a eforturilor țării de a conține noul coronavirus mortal va închide săli de sport, piscine, muzee și stațiuni de schi.
  Italia este cea mai afectata  țară din Europa și a raportat sâmbătă o creștere accentuată a infecțiilor cu virus.
  Noile măsuri, care se aplică și centrului financiar Milano și punctului turistic Veneția, ar putea intra în vigoare încă de duminică și vor dura până la 3 aprilie.
  Numărul de decese din Italia a trecut de 230, oficialii raportând peste 50 de decese în 24 de ore. Numărul de cazuri confirmate a sărit sâmbătă cu peste 1.200 la 5.883.
 Întreaga regiune nordică a Lombardiei, cu 10 milioane de oameni și centrul financiar al Italiei Milano, va fi închisă cu excepția accesului de urgență, iar 11 provincii, inclusiv Veneția, Parma și Modena vor fi afectate - un total de 16 milioane de oameni.
  Până acum, aproximativ 50.000 de persoane din nordul Italiei au fost afectate de măsurile de carantină.
   

       Șeful unității de criză de terapie intensivă din Lombardia spune că sistemul de sănătate este la un pas de colaps , terapia intensivă fiind efectuata si  pe holuri. Până pe 26 martie, ei prognozează ~ 18.000 de cazuri Covid19 în Lombardia, dintre care ~ 3.000 vor avea nevoie de terapie intensivă.


                               SURSA -www.halturnerradioshow.com
  
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail