Laptops

64 de regiuni au raportat SUNETE NEJUSTIFICATE in 2017 și NASA nici măcar nu știe de ce!

Oare chiar trăim în „zilele din urmă? Se împlinesc profețiile biblice și a venit timpul să ne familiarizăm cu aceste cuvinte?

64 de regiuni au raportat BOMBE NEJUSTIFICATE in 2017 și NASA nici măcar nu știe de ce!
În ultimi ani cred ca majoritatea dintre noi au auzit tot mai des termenul "trăim în zilele din urmă" - termenul cu privire la profețiile despre lucrurile care se vor întâmpla pe pământ, înainte de sfârșitul epocii noastre. Din cauza a tot mai multor întâmplări conform "BIBLIEI", se pare că noi suntem generația care va asista la împlinirea profetică a profețiilor biblice.

≫  Martorii bubuiturilor misterioase sunt în număr tot mai mare și fac parte din toate regiunile globului!

ALERTĂ la nivel global: Discutăm despre zgomotele misterioase care s-au auzit în peste 64 de regiuni ale globului și datorită acestor schimbări majore, oamenii de știință prevăd o creștere a activității cutremurelor în 2018.
Terifiantele sunete misterioase au fost înregistrate, atât de persoane din Orientul Mijlociu, cât și din Regatul Unit, însă majoritatea au fost raportate pe coasta de est a Americii.

≫  Iată, încotro se îndreaptă lumea! Faptele Apostolilor 2: 17-18

17 „În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură. Fiii și fiicele voastre vor profeți, tinerii voștri vor vedea viziuni, iar bătrânii voștri vor visa visuri!
18 Chiar și peste slujitorii Mei și slujitoarele Mele voi turna din Duhul Meu în acele zile și vor profeți".
PS: Pentru a clarifica o parte din aceste mistere adevărate vă recomand să vizionați videoclipul de mai jos în întregime. În acest videoclip vom putea regăsi o parte din profețiile biblice cu privire la ceea ce se va întâmpla în vremurile de sfârșit.

Setări --> Subtitrări --> Traducere automată --> Selectați limba română
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l mai departe!

Sursa foto/info: 
https://www.youtube.com/channel/UCBDrbqudUtPUQxAK_K2JaNQ
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Sars-Covid-19 „Nicio țară nu are o strategie de ieșire”

  Durata pandemiei este diferită în rândul experților.  Michael Levitt, laureat Nobel și biofizician Stanford, a spus la începutul ac...

Smartwatch

Labels

Recent Posts

Urmați-ne prin e-mail